Album de absolvire cu 1 pagină/ elev

0
Modele interior
0
Modele coperţi
Dimensiune album (închis)
Dimensiune album (deschis)
Număr pagini/ album
Număr pagini/ elev
Filă suplimentară (2 pagini)
Copertă Hard Cover (foto)
Album diriginte GRATUIT
Transport GRATUIT
Preţ/ album
Copertă Piele Eco
Avans
20x30 cm
20x60 cm
20
1
6 lei
0 lei
159 lei
79 lei
1000 lei

Indiferent de mărimea sau de numărul albumelor comandate/ clasă, avansul este de 1000 lei.

Diferența se plătește la primirea albumelor, cu posibilitatea de deschidere a coletului.

Toate albumele comandate vor fi expediate la aceeași adresă în termen de 21 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.

Număr minim de pagini în album: Minim 10 file (20 pagini)

Număr maxim de pagini în album: 35 file (70 de pagini)

Acestea pot cuprinde:

  • numele școlii;
  • orașul;
  • anul absolvirii;
  • numele elevilor;
  • numele profesorilor;
  • o fotografie de grup;
  • o fotografie cu dirigintele.

Fiecare elev va avea 1 pagină proprie pentru fotografii și amintiri. Am atașat câteva exemple cu interiorul albumelor (mai multe modele pe platforma noastră după plata avansului).

10 (+ 1 gratis pentru diriginte)

Nu este obligatoriu ca fiecare elev afișat în album să cumpere un album.

2 pagini de introducere = 1 filă
12 elevi = 12 pagini = 6 file
Total 7 file
În acest caz, propunem ca ultimile file (8,9 şi 10) să cuprindă fotografii de grup.

Livrarea albumelor este gratuită în România.

Limita discountu-lui este la 160 lei. Dacă se depășește acest plafon, se plătește diferența. Pentru a beneficia de acest discount, folosiţi codul de reducere “dir01” în aplicaţia de personalizare.

Albumele sunt lucrate manual, imprimarea se face pe hârtie fotografică profesională: FUJI C.A. LUSTRE, pentru a garanta culori de calitate și o durabilitate ridicată.

Hard Cover: Este o copertă foto groasă, de aproximativ 5 mm, imprimată pe coperta din față și din spate. Este inclusă în prețul albumului şi avem mai multe modele disponibile.

Piele Eco: Coperta din piele ecologică de diferite culori. Poate cuprinde și o imagine Plexy 6×6 cm, 9×6 sau 6×9 cm pe coperta din față, fără costuri suplimentare.

La aceste modele de albume avem disponibilă doar marimea 20×60 cm. Toate albumele comandate vor avea aceeasi mărime. Coperta poate fi diferită la fiecare.

Accesul la aplicația noastră web este disponibil exclusiv pe laptop sau computer după finalizarea plății avansului. Vei primi un link pe e-mail pentru a accesa aplicația, care poate fi utilizată direct în browserele Chrome, Mozilla și Edge.

Personalizează-ți albumele foto cu ajutorul aplicaţiei noastre și alege dintr-o varietate de template-uri. Poţi comanda mai multe albume, de marimi diferite cu același design interior. 

Ne pasă de fiecare amintire și dorim ca albumul tău foto să arate perfect. Pentru a te asigura că fiecare imagine este clară și plină de viață, am stabilit un prag minim al rezoluției de 1000 de pixeli pentru cea mai mică latură a fotografiilor încărcate în aplicația noastră. Aceasta corespunde unei imagini cu  minim 1 megapixel, toate camerele foto si telefoanele recente depășesc această cerință fără probleme.

Pentru a păstra calitatea fotografiilor tale, evită transferul prin WhatsApp sau Messenger. Noi recomandăm platforme precum WeTransfer.com, care asigură transferul rapid și sigur al imaginilor pe computer, fără a compromite rezoluția.

Nu, dar clasa trebuie să comande minim 10 albume (+1 gratis pentru diriginte).

Nu, însă este recomandat să fie toți în album, pentru a păstra amintirea tuturor colegilor, sau măcar să le scrieți numele tuturor pe prima pagină.

În cazul în care unul sau mai multe albume prezintă unele inconveniente/ erori (de la transport, a fost greșită ordinea în care au fost așezate paginile în album, etc.), vor fi remediate pe cheltuiala noastră. Este suficient ca reprezentantul clasei să trimită fotografii cu ceea ce a constatat la contact@studio-adidume.ro. Vom evalua cererea şi vom decide dacă trebuie retrimise albumele (gratuit) sau vor fi refăcute. Orice problemă cauzată de Studio adidume sau transportator, se rezolvă gratuit în maxim 3 săptămâni.

testimoniale
Carla Todoș
Carla TodoșBIHOR | 2017
Read More
Cu siguranta, unul dintre cele mai de preț obiecte dintr-o casă este albumul foto. Un album foto te poate duce intr-o clipa inapoi in cele mai minunate momente din viata ta. Insa timpul trece, si un album de calitate se va recunoaste. De aceea, recomand cu încredere Studio Adidume pentru calitatea serviciilor, originalitate și consecvență. Anii de experiență, pasiunea și munca serioasă sunt niste calitatăți necesare într-o lume a vitezei. Am colaborat mulți ani cu acest studio și niciodată nu a încetat să mă impresioneze, poate chiar de aceea am ales și eu fotografia.
Miriam Pauliuc
Miriam PauliucARAD | 2016
Read More
Au trecut 6 ani ca frama, dar îmi amintesc și acum cu dor cât de frumoasa a fost încheierea mea de an liceal când i-am convins pe toți colegii de clasa sa ne facem albume foto de absolvire cu Studio adidume de la Oradea, ca am văzut eu ca face treaba buna și o sa fie bine. Zis și făcut. S-a deplasat de la Oradea de aproximativ 3-4 ori, și ne-a îndeplinit toate mofturile artistice ca sa avem cel mai frumos album de absolvire, eu zic ca a reușit. De atunci, s-au întâmplat multe, iar albumul meu de liceu a călătorit câteva mii de km buni, se vede ca a trecut vremea și peste el, însă calitatea finisajelor, simtul la atingerea paginilor frumos colorate și netede mă telaporteaza de fiecare data pe vremea când aveam doar 19 ani și multe vise de impliniti. Mă bucur ca Adi se reîntoarce în industrie, pentru ca exista oameni putini care sa facă lucrurile din pasiune pura și Domnul Dume este unul dintre ei. Multumesc!
Alexandra Codoban
Alexandra CodobanTIMIS | 2014
Read More
Daca ar fi sa mai aleg inca o data cu cine sa ma casatoresc si cu cine sa fac albumul de absolvire si de nunta tot pe ei i-as alege!! Au trecut 8 ani de zile iar albumele foto arata impecabil. Cu drag le prezint tuturor fotografiile noastre!! Plus, avem o fetiță care intr-una se uita la "mami si tati cand erau prințesă si prinț" #rezistă
Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, acceptați utilizarea modulelor cookie și tehnologiilor similare.