Albume foto personalizate de nuntă

0
Modele interior
0
Modele coperţi
Dimensiune album (închis)
15x22,5 cm
20x30 cm
25x37,5 cm
Dimensiune album (deschis)
15x45 cm
20x60 cm
25x75 cm
Număr pagini/ album
20
20
20
Preţ/ album
299 lei
339 lei
389 lei
Filă suplimentară (2 pagini)
17 lei
20 lei
24 lei
Copertă Hard Cover (foto)
0 lei
0 lei
0 lei
Copertă Piele Eco
89 lei
109 lei
129 lei
Transport GRATUIT
Avans
150 lei
150 lei
150 lei

Indiferent de mărimea sau de numărul albumelor comandate din acest model, avansul este de 150 lei.

Diferența se plătește la primirea albumelor, cu posibilitatea de deschidere a coletului

 

Toate albumele comandate vor fi expediate la aceeași adresă în termen de 10 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Sau, avem opțiunea de a achita o taxă de urgență de +50 lei/ comandă (indiferent de numărul albumelor şi tablourilor pe pânză comandate) pentru a vă trimite comanda în maxim 3 zile lucrătoare. 

Număr minim de pagini în album: Minim 10 file (20 pagini)

Număr maxim de pagini în album: 40 file (80 de pagini)

Albumele sunt lucrate manual, imprimarea se face pe hârtie fotografică profesională: FUJI C.A. LUSTRE, pentru a garanta culori de calitate și o durabilitate ridicată.

 

Hard Cover: Este o copertă foto groasă, de aproximativ 5 mm, imprimată pe coperta din față și din spate. Este inclusă în prețul albumului şi avem mai multe modele disponibile.

Piele Eco: Coperta din piele ecologică de diferite culori. Poate cuprinde și o imagine Plexy 6×6 cm, 9×6 sau 6×9 cm pe coperta din față, fără costuri suplimentare.

Pentru un album cu 20 de pagini (10 file), recomandăm să ai pregătite aproximativ 30-50 de fotografii de calitate. 

Livrarea albumelor este gratuită în România. 

Ne pasă de fiecare amintire și dorim ca albumul tău foto să arate perfect. Pentru a te asigura că fiecare imagine este clară și plină de viață, am stabilit un prag minim al rezoluției de 1000 de pixeli pentru cea mai mică latură a fotografiilor încărcate în aplicația noastră. Aceasta corespunde unei imagini cu  minim 1 megapixel, toate camerele foto si telefoanele recente depășesc această cerință fără probleme.

Accesul la aplicația noastră web este disponibil exclusiv pe laptop sau computer după finalizarea plății avansului. Vei primi un link pe e-mail pentru a accesa aplicația, care poate fi utilizată direct în browserele Chrome, Mozilla și Edge.

Personalizează-ți albumele foto cu ajutorul aplicaţiei noastre și alege dintr-o varietate de template-uri. Poţi comanda mai multe albume, de marimi diferite cu același design interior. 

Pentru a păstra calitatea fotografiilor tale, evită transferul prin WhatsApp sau Messenger. Noi recomandăm platforme precum WeTransfer.com, care asigură transferul rapid și sigur al imaginilor pe computer, fără a compromite rezoluția.

În cazul în care albumele comandate  prezintă unele inconvenienţe (ex: de la transport, a fost greșită ordinea în care au fost așezate paginile în album etc.), vor fi remediate pe cheltuiala noastră. Este suficient să ne trimiteţi fotografii cu ceea ce aţi constatat la contact@studio-adidume.ro. După evaluare vom decide dacă trebuie să ne retrimiteţi albumele (gratuit) sau le vom reface integral. Orice problemă cauzată de noi sau de transportator, o rezolvăm în maxim 2 săptămâni.

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, acceptați utilizarea modulelor cookie și tehnologiilor similare.