Album foto absolvire

testimoniale 09.2022
Carla Todoș
Carla TodoșBIHOR | 2017
Read More
Cu siguranta, unul dintre cele mai de preț obiecte dintr-o casă este albumul foto. Un album foto te poate duce intr-o clipa inapoi in cele mai minunate momente din viata ta. Insa timpul trece, si un album de calitate se va recunoaste. De aceea, recomand cu încredere Studio Adidume pentru calitatea serviciilor, originalitate și consecvență. Anii de experiență, pasiunea și munca serioasă sunt niste calitatăți necesare într-o lume a vitezei. Am colaborat mulți ani cu acest studio și niciodată nu a încetat să mă impresioneze, poate chiar de aceea am ales și eu fotografia.
Miriam Pauliuc
Miriam PauliucARAD | 2016
Read More
Au trecut 6 ani ca frama, dar îmi amintesc și acum cu dor cât de frumoasa a fost încheierea mea de an liceal când i-am convins pe toți colegii de clasa sa ne facem albume foto de absolvire cu Studio adidume de la Oradea, ca am văzut eu ca face treaba buna și o sa fie bine. Zis și făcut. S-a deplasat de la Oradea de aproximativ 3-4 ori, și ne-a îndeplinit toate mofturile artistice ca sa avem cel mai frumos album de absolvire, eu zic ca a reușit. De atunci, s-au întâmplat multe, iar albumul meu de liceu a călătorit câteva mii de km buni, se vede ca a trecut vremea și peste el, însă calitatea finisajelor, simtul la atingerea paginilor frumos colorate și netede mă telaporteaza de fiecare data pe vremea când aveam doar 19 ani și multe vise de impliniti. Mă bucur ca Adi se reîntoarce în industrie, pentru ca exista oameni putini care sa facă lucrurile din pasiune pura și Domnul Dume este unul dintre ei. Multumesc!
Andreia Simionaș
Andreia SimionașBIHOR | 2016
Read More
Iubesc să îmi fac amintiri frumoase, amintiri care să țină mereu în viață copilul din sufletu meu, pe cei dragi, dorințele pe care le aveam cu ceva timp în urmă, astfel peste ani poți să vezi cine ți-a rămas alături, câte din dorințe au devenit realitate. De aceea, in 2016 am ales alături de colegii mei, să lucrăm cu Adi Dume, pentru realizarea albumului de absolvire a clasei a 8-a. A fost o alegere perfectă, pe care nu o regret nici după 6 ani. Dacă vorbim despre calitate și profesionalism, vorbim despre Studio adidume. Albumul este și azi intr-o stare perfectă, de la copertă până la filele pline cu fotografii și gândurile frumoase care au rămas intacte, fără a se șterge sau transfera de pe o pagină pe alta. Dacă ești un iubitor de amintiri și de lucruri frumoase, te afli unde trebuie.
Lorena Raluca Teoran
Lorena Raluca TeoranBIIHOR | 2015
Read More
Acum 7 ani Studio adidume a faurit aceasta amintire trainica, de calitate superioara, incepand de la caracteristicile copertilor cartonate si a paginilor ce pot fi rasfoite de mii de ori fara a se deteriora, pana la calitatea exceptionala a fotografiilor, autentice. Designul personalizat al albumului, cromatica copertii aleasa dupa bunul plac ma face sa-l privesc cu drag dupa atat de mult timp. Amintirile din albumul acesta va smulge multe zambete chiar si peste multi ani, totul datorita Studio adidume, oameni calzi si profesionisti!
Alexandra Codoban
Alexandra CodobanTIMIS | 2014
Read More
Daca ar fi sa mai aleg inca o data cu cine sa ma casatoresc si cu cine sa fac albumul de absolvire si de nunta tot pe ei i-as alege!! Au trecut 8 ani de zile iar albumele foto arata impecabil. Cu drag le prezint tuturor fotografiile noastre!! Plus, avem o fetiță care intr-una se uita la "mami si tati cand erau prințesă si prinț" #rezistă
APLICŢIA NOASTRĂ PENTRU personalizarea Albumelor foto

Descoperă aplicația noastră web pentru albume foto personalizate, alege din diverse template-uri și aranjează fotografiile așa cum îți dorești. Comandă acum și îţi trimitem albumul tipărit!

Play Video about Studio adidume
Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, acceptați utilizarea modulelor cookie și tehnologiilor similare.