Andreea Maria Secară
Andreea Maria SecarăBIHOR | 2010
Read More
Calitatea albumului este foarte bună, s-a pătrat intact în acesti 12 ani și pe această cale doresc să-i mulțumesc lui Adi pentru tot ce a facut pentru ca aceste imagini să rămână atât de frumoase si rezistente in timp, chiar dacă între timp am devenit mămica unui băiețel minunat, foarte curios care oridecate ori prinde ocazia răsfoiește paginile albumului încântat deoarece nu o vede doar pe mami mai tânără în acel album, ci si pe tati!
Dragi viitori absolvenți, nu e o reclamă, e o recomandare cu inimă deschisă, dacă sunteți în căutarea unui om talentat care să vă ajute să căutați și să păstrați într-un mod cât mai frumos și rezistent în timp imaginile care să vă aducă aminte de frumoasa perioadă a liceului și nu numai, vi-l recomand cu toată încrederea pe Adi Dume. A fost foarte prompt în livrarea albumelor. Așa că nu mai stați pe gânduri !! Alegeți calitate, profesionalism, rezistența in timp și promptitudine!
Legat de partea ce mi-aș fi dorit să văd în album acum peste 12 ani, sunt fotografii pe care le-am realizat noi ca si grup in diferitele locații pe care le-am vizitat, majorate..poate suna ciudat dar care sa-mi aduca aminte de mai multe momente frumoase pretecute ca si colegi, ca si grup..
Gaje Carmen Cristina
Gaje Carmen CristinaBIHOR | 2011
Read More
Acest album il am de 11 ani, s-a pastrat foarte bine in timp, dupa cum se poate vedea si in aceste fotografii, nu s-a dezlipit/indoit sau alte chestii. Eu il recomand, este foarte frumos si elegant, o decizie corecta pentru a pastra amintiri peste ani!
Teodora Mane
Teodora ManeBIHOR | 2011
Read More
Am colaborat cu Studio adidume in urma cu 11 ani la absolvirea liceului și după atâta timp fotografiile s-au păstrat la fel de clare, culorile sunt la fel iar materialul din care a fost realizat albumul este de foarte buna calitate deoarece după atâta timp și după atâtea răsfoiri calitatea e aceiași, la fel de buna, fotografiile nu s-au deteriorat. Am fost foarte mulțumită când am primit fotografiile iar acum sunt la fel de mulțumită.
Ligia Staniș
Ligia StanișBIHOR | 2012
Read More
Trecerea celor zece ani de când s-a realizat albumul de absolvire nu a lasat nicio urmã decât nostalgia acelor momente. Sunt multumitã de calitatea cu care a fost efectuat albumul, fiecare copertã în parte s-a pãstrat foarte bine si la fel pot sã spun de fiecare paginã în parte. Recomand cu încredere si altor persoane!
Emma Filip
Emma FilipBIHOR | 2013
Read More
Având în vedere faptul că în 2023 vor fi 10 ani de când am absolvit liceul, pot spune că albumul realizat atunci a rămas ca la început, impecabil. Materialul folosit este de calitate, păstrându-se foarte bine chiar și după 10 ani.
Adriana Marnea (Dirigine)
Adriana Marnea (Dirigine)BIHOR | 2013
Read More
Albumul nostru implineste in curand 10 ani si arata ca in ziua in care l-am primit. In plus, calitatea materialelor, alegerea cadrelor precum si modul de prelucrare a fotografiilor il fac sa para actual si inca “fresh”. Cu siguranta este o amintire placuta si il vom redeschide cu drag la reuniunea de 10 ani!
Mariana Szigeti-Bocoi
Mariana Szigeti-BocoiBIHOR | 2013
Read More
Când am ales albumul la absolvirea liceului, primul criteriu a fost calitatea și rezistența în timp, pentru că tocmai acesta este scopul unei astfel de amintiri tipărite - bucuria revederii momentelor unice într-un format de calitate peste ani și ani. Albumul furnizat de Adi Dume a atins acest criteriu, atât exteriorul, cât și interiorul albumului fiind calitative. Mai mult, designul a fost unul practic și foarte modern.
Andreea Fota
Andreea FotaTIMIȘ | 2013
Read More
Definitia profesionalismului pentru o amintire de neuitat #9ani facut sa reziste
Alexandra Codoban
Alexandra CodobanTIMIȘ | 2014
Read More
Daca ar fi sa mai aleg inca o data cu cine sa ma casatoresc si cu cine sa fac albumul de absolvire si de nunta tot pe ei i-as alege!! Au trecut 8 ani de zile iar albumele arata impecabil. Cu drag le prezint tuturor fotografiile noastre!! Plus, avem o fetiță care intr-una se uita la "mami si tati cand erau prințesă si prinț" #rezistă
Daria Denisa Copos
Daria Denisa CoposBIHOR | 2014
Read More
Incotro au zburat 8 ani? Unde mi-e timpul si cine e responsabil pentru el? Am rasfoit acest album de acum 8 ani de zile, care arata inca intact, perfect, fara repros as putea spune! Si daca va intrebati, nu, nu l-am pastrat intr-un singur loc, l-am plimbat cu mine peste tot, a asistat tuturor mutarilor mele. Imi place sa am toate amintirile alaturi de mine oriunde m-as afla, indiferent de loc/oras. S-a pastrat mai bine decat m-as fi asteptat indealungul anilor! Iar acum, uitandu-ma peste aceste fotografii si realizand cat de mult s-au schimbat timpurile si persoanele din ele, inclusiv eu, ma apuca nostalgia. Cine m-a facut om mare?
Ana Brîndaș
Ana BrîndașBIHOR | 2014
Read More
Cu totii ne dorim sa putem opri timpul pentru a ne bucura de niste momente mai mult decat de altele… Fotografiile pentru fiecare dintre noi reprezinta linkuri la momente de fericire intensa, pe care le putem reactiva cand dorim, in viitor, asa cum o fac și eu de fiecare data când ma uit peste albumul foto și citesc toate mesajele foștilor mei colegi și prieteni. Materiale de calitate folosite pentru a construi albumele foto si-au spus cuvântul. Cum se traduce aceasta calitate? Prin aspectul premium, rezistenta crescuta in timp si culorile bine alese. Albumul arata și acum ca și în prima zi, acum 8 ani, motiv pentru care va recomand cu drag.
Lorena Raluca Teoran
Lorena Raluca TeoranBIHOR | 2015
Read More
Acum 7 ani Studio adidume a faurit aceasta amintire trainica, de calitate superioara, incepand de la caracteristicile copertilor cartonate si a paginilor ce pot fi rasfoite de mii de ori fara a se deteriora, pana la calitatea exceptionala a fotografiilor, autentice. Designul personalizat al albumului, cromatica copertii aleasa dupa bunul plac ma face sa-l privesc cu drag dupa atat de mult timp. Amintirile din albumul acesta va smulge multe zambete chiar si peste multi ani, totul datorita Studio adidume, oameni calzi si profesionisti!
Marta Ardelean
Marta ArdeleanARAD | 2015
Read More
Albumul s-a pastrat intact, il am la fel ca in primele saptamaniSi nu se deterioreaza/decoloreaza.
Benke Orsolya Bianka
Benke Orsolya BiankaBIHOR | 2015
Read More
Un album care mă duce cu gândul la anii de liceu, anii în care nu existau probleme, doar prieteni și distracție. De 7 ani acest album îmi stă pe raftul din living și mă încântă de fiecare dată când mă uit la el. De-a lungul anilor l-am răsfoit de nenumărate ori, am recitit mesajele colegilor. Acest album, care și după mulți ani este perfect ca în prima zi, îmi face zilele mai frumoase. A fost cea mai bună alegere pentru că este un album de calitate care îmi păzește amintirile.
Ionuț Boițiu
Ionuț BoițiuBIHOR | 2015
Read More
O amintire de 4 ani, păstrată in cele mai calitative condiții, iar asta pot spune in urma faptului ca deși au trecut ani buni de la momentul in care am primit acest album, el încă e ca atunci când l-am primit. Un design ales cât mai simplu si care sa aducă aminte mereu de “timpurile de demult”, in care totul era parca pentru totdeauna. Timpul poate nu o fi, însă memoriile si albumul acesta da.Credit muncii Studio adidume, care a fost și este mereu aproape de clientii săi.
Denisa Hodișan (Antonescu)
Denisa Hodișan (Antonescu)BIHOR | 2015
Read More
De 7 ani, albumul ocupă un loc de cinste în casa mea, fiind una dintre frumoasele amintiri din anii adolescenței. Răsfoit deseori, când amintirile mă năpădeau sau când cineva era curios să îl admire, albumul și-a păstrat aspectul din prima zi, nu s-a deteriorat deloc, interiorul și exteriorul său fiind în continuare intacte, iar pielea din care este realizată coperta s-a păstrat fabulos. Sunt extrem de mulțumită de el.. la fel ca în prima zi în care l-am văzut! Mulțumesc, Adi!
Hanaș Petru
Hanaș PetruBIHOR | 2015
Read More
Mă tot gândesc ce recenzie, ce feedback aș putea să las ... în absența fotografiilor cu albumul, multe s-ar putea spune dar starea impecabilă a albumului după 7 ani, îmi limitează cuvintele. Și totuși pot spune telegrafic că experiența avută cu Studio Adidume a fost una excelentă atât din prisma colaborării interumane, cât și cu privire la calitatea produselor și serviciilor oferite. Recomand cu tot dragul.
Daniela Carțon
Daniela CarțonBIHOR | 2015
Read More
Vreau să fiu cât mai sinceră și transparentă, părerea mea despre album a rămas aceeași ca în prima zi când l-am văzut, imi place la fel de mult chiar și modelul ales! S-a păstrat foarte bine, se vede calitatea lui! Sunt mulțumită de alegerea făcută acum 7 ani!
Franci Ghețe
Franci GhețeBIHOR | 2015
Read More
Am terminat liceul de mai bine de 7 ani, iar albumul arată ca și in ziua când l-am primit, iar asta spune multe despre calitatea lui!
Bochiș Alexandra
Bochiș AlexandraBIHOR | 2015
Read More
Dupa 7 ani albumul s-a pastrat exact la fel cum l-am primit. Calitate superioara! Recomand tururor cu incredere!
Andrada Tenche
Andrada TencheBIHOR | 2015
Read More
În urmă cu 7 ani am absolvit școala gimnaziala și am ales să facem albumele cu Studio Adidume. Alegerea s-a dovedit a fi foarte bună, deoarece acesta s-a păstrat perfect în timp, fiind de o calitate foarte bună ! Recomand cu încredere !
Miriam Pauliuc
Miriam PauliucARAD | 2016
Read More
Au trecut 6 ani ca frama, dar îmi amintesc și acum cu dor cât de frumoasa a fost încheierea mea de an liceal când i-am convins pe toți colegii de clasa sa ne facem albumele de absolvire cu Studio adidume de la Oradea, ca am văzut eu ca face treaba buna și o sa fie bine. Zis și făcut. S-a deplasat de la Oradea de aproximativ 3-4 ori, și ne-a îndeplinit toate mofturile artistice ca sa avem cel mai frumos album de absolvire, eu zic ca a reușit. De atunci, s-au întâmplat multe, iar albumul meu de liceu a călătorit câteva mii de km buni, se vede ca a trecut vremea și peste el, însă calitatea finisajelor, simtul la atingerea paginilor frumos colorate și netede mă telaporteaza de fiecare data pe vremea când aveam doar 19 ani și multe vise de impliniti. Mă bucur ca Adi se reîntoarce în industrie, pentru ca exista oameni putini care sa facă lucrurile din pasiune pura și Domnul Dume este unul dintre ei. Multumesc!
Andreia Simionaș
Andreia SimionașBIHOR | 2016
Read More
Iubesc să îmi fac amintiri frumoase, amintiri care să țină mereu în viață copilul din sufletu meu, pe cei dragi, dorințele pe care le aveam cu ceva timp în urmă, astfel peste ani poți să vezi cine ți-a rămas alături, câte din dorințe au devenit realitate. De aceea, in 2016 am ales alături de colegii mei, să lucrăm cu Adi Dume, pentru realizarea albumului de absolvire a clasei a 8-a. A fost o alegere perfectă, pe care nu o regret nici după 6 ani. Dacă vorbim despre calitate și profesionalism, vorbim despre Studio adidume. Albumul este și azi intr-o stare perfectă, de la copertă până la filele pline cu fotografii și gândurile frumoase care au rămas intacte, fără a se șterge sau transfera de pe o pagină pe alta. Dacă ești un iubitor de amintiri și de lucruri frumoase, te afli unde trebuie.
Ruxandra Venter
Ruxandra VenterBIHOR | 2016
Read More
S-a păstrat foarte bine, este exact ca și când l-am făcut.
Delia Pavel
Delia PavelBIHOR | 2016
Read More
Bună,
Sfârșitul reprezintă de cele mai multe ori un nou început-eu am ales să marchez absolvirea ciclului gimnaziala prin întocmirea unui album alături de foștii mei colegi realizat de către Adi Dume. De cele mai multe ori, lucrurile sunt amprentate de trecerea timpului fie de pete, fie de decolorare. Produsele realizate de către Adi sunt impecabile; păstrate cu grijă vor fi amintirile perfecte de peste ani. Recomandarea mea cu privire la serviciile lui Adi sunt cu toată sinceritatea, deoarece acestea ating cote maxime de seriozitate, profesionalism, dăruire și punctualitate. Am doar cuvinte de laudă cu privire atât la colaborare cât și la produsele realizate, dovada celor spuse fiind starea albumului după 6 ani, cu siguranță va fi la fel și peste minim 10. Adi, îți mulțumesc pentru amintirile create pentru o viață!
Carla Todoș
Carla TodoșBIHOR | 2017
Read More
Cu siguranta, unul dintre cele mai de preț obiecte dintr-o casă este albumul foto. Un album foto te poate duce intr-o clipa inapoi in cele mai minunate momente din viata ta. Insa timpul trece, si un album de calitate se va recunoaste. De aceea, recomand cu încredere Studio Adidume pentru calitatea serviciilor, originalitate și consecvență. Anii de experiență, pasiunea și munca serioasă sunt niste calitatăți necesare într-o lume a vitezei. Am colaborat mulți ani cu acest studio și niciodată nu a încetat să mă impresioneze, poate chiar de aceea am ales și eu fotografia.
Renata Sabou
Renata SabouBIHOR | album realizat în 2023
Read More
Mi-am primit un suuuper album foto personalizat si pot sa spun ca sunt multumita!! Arata foarte bine, super bine lucrat, material de calitate! Recomand cu incredere!
Daria Copos
Daria CoposBIHOR | album realizat în 2023
Read More
În sfarșit mi-a ajuns si mie primul meu album foto personalizat chiar de către mine! sunt super încântată de calitatea sa❤️
Sergiu Cirdei
Sergiu CirdeiBIHOR | album realizat în 2023
Read More
Am comandat un album cu opțiunea de livrare în 48 ore. Albumul a venit la timp și a ieșit chiar mai bine decât mă așteptam. Recomand
Lucia Barath
Lucia BarathARAD | album realizat în 2023
Read More
Promptitudine și profesionalism… o firma care confirma servicii și produse de cea mai înaltă calitate.
Debora Kovacsik
Debora KovacsikBIHOR | album realizat în 2023
Read More
Am comandat un album foto pentru a surprinde momentele speciale cu cei dragi.🤗 Sunt încântată de acest album!Calitatea este remarcabilă - imagini clare și culori vibrante. Livrarea a fost rapidă și precisă. Aș încuraja pe oricine să considere acest serviciu pentru a-și păstra amintirile într-o formă atât de frumoasă și de durabilă. Mulțumesc pentru o experiență minunată!
Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, acceptați utilizarea modulelor cookie și tehnologiilor similare.