Termeni si conditii

Stimați utilizatori, vă invităm să consultați cu atenție următoarele Condiții Generale înainte de a utiliza serviciile noastre. Prin accesarea și utilizarea aplicației noastre, sunteți de acord cu aceste Condiții în totalitate. Vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre dacă nu sunteți de acord cu aceste Condiții.

Aplicația Studio adidume vă oferă acces la serviciile și conținutul nostru în conformitate cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Continuând să utilizați aplicația, sunteți de acord cu acești termeni și vă angajați să folosiți conținutul în scop personal și pe propria răspundere.

Studio adidume își rezervă dreptul de a modifica aceste Condiții în orice moment prin actualizarea acestui document. Vă recomandăm să verificați periodic aceste Condiții pentru a fi la curent cu versiunea actuală, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Domeniu de aplicare
Aceste Condiții Generale reglementează relația comercială între Studio adidume și persoanele care plasează comenzi pentru produsele noastre (denumite în continuare “Cumpărătorul”). Aceste Condiții sunt valabile la momentul plasării comenzii și pot fi consultate pe site-ul nostru www.studio-adidume.ro.

Parte contractantă
Studio adidume este partea contractantă, cu sediul în Luncasprie, Nr. 126, Județ Bihor. Puteți lua legătura cu noi prin intermediul site-ului www.studio-adidume.ro.

Încheierea contractului
Cumpărătorul poate plasa comanda pentru produsele noastre (album foto personalizate) prin furnizarea de imagini digitale. Prin clic pe butonul “Comandă”, Cumpărătorul înaintează o ofertă de încheiere a unui contract. Înainte de finalizarea comenzii, Cumpărătorul poate vizualiza și modifica datele trimise, corectând eventualele erori. Studio adidume va confirma primirea comenzii și acceptarea ofertei prin e-mail.

Preț
Prețurile produselor noastre sunt afișate pe site-ul nostru www.studio-adidume.ro în lei și reprezintă prețurile valabile la momentul plasării comenzii. Prețul total al comenzii va fi calculat în funcție de valorile produselor selectate.

Dreptul Cumpărătorului de a rezilia unilateral contractul
În conformitate cu legislația în vigoare, Cumpărătorul nu are dreptul de a anula comanda sau de a rezilia unilateral contractul după ce Studio adidume a confirmat acceptarea comenzii, deoarece produsele noastre sunt personalizate în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client.

Livrare și preluare
Produsele vor fi livrate prin serviciul de curierat, conform instrucțiunilor și condițiilor specificate pe site-ul nostru www.studio-adidume.ro. În cazul în care Cumpărătorul nu preia produsele, ne rezervăm dreptul de a solicita plata serviciului furnizat și a costurilor asociate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele deteriorări sau pierderi ale produsului în cazul în care Cumpărătorul nu preia coletul.

Metoda de plată
Plata produselor comandate se realizează în două tranșe distincte. În primă fază, se solicită un avans conform informațiilor specifice fiecărui produs disponibile pe site-ul nostru www.studio-adidume.ro. Puteți comanda mai multe albume din același model, chiar dacă ați plătit avansul pentru un singur album. Diferența de plată pentru toate albumele comandate se efectuează la momentul primirii lor, prin metoda de plată ramburs la curier. Această abordare asigură flexibilitatea și comoditatea procesului de plată, permițându-vă să achiziționați mai multe albume în același timp, în funcție de preferințele dvs.

Retenția dreptului de proprietate
Studio adidume își păstrează dreptul de proprietate asupra produselor până la achitarea integrală a contravalorii acestora de către Cumpărător.

Responsabilitate pentru defecte materiale
În cazul în care produsul prezintă defecte materiale, se aplică prevederile din Noul Cod Civil privind relațiile obligaționale. Cumpărătorul are obligația de a notifica imediat Studio adidume în legătură cu eventualele defecte vizibile ale produselor, în termen de maximum opt zile de la primirea acestora.

În cazul unei reclamații justificate referitoare la defectele produselor, Cumpărătorul poate solicita remedierea defectelor sau înlocuirea produselor. Studio adidume poate refuza solicitarea Cumpărătorului dacă costurile remedierii sunt disproporționate sau dacă există o altă soluție mai avantajoasă pentru Cumpărător. În cazul în care remedierea sau înlocuirea nu este posibilă, Cumpărătorul are dreptul la o reducere proporțională a prețului.

Răspundere pentru daune
Studio adidume este responsabil pentru daunele cauzate Cumpărătorului în urma acțiunilor intenționate sau neglijenței grave din partea noastră, angajaților, agenților sau subcontractanților noștri. În cazul unor eventuale daune, răspunderea noastră va fi limitată la valoarea prețului produselor comandate de către Cumpărător.

Acestea sunt Termenii și Condițiile generale pentru utilizarea serviciilor noastre. Vă rugăm să le citiți cu atenție și să le acceptați înainte de a utiliza aplicația Studio adidume.

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, acceptați utilizarea modulelor cookie și tehnologiilor similare.