7 detalii la care să fii atent când îți alegi fotografiile pentru albumul de absolvire

Facebook
Twitter
LinkedIn

Finalul liceului și al facultății sunt momente așteptate uneori, dar întotdeauna deosebit de emoționante. Astfel, e important ca albumul de absolvire să iasă cât mai bine, pentru că creează amintiri.

Peste ani și ani, îl vei răsfoi și te vei gândi cu drag la (unii) colegi. Iar când îți vei vedea propriile fotografii, te vor încerca fel și fel de sentimente. Aici intervine rolul articolului, pentru că îmi doresc să te ajut să ai emoții pozitive.

Vreau să zâmbești larg când te privești în album, să te lași cuprins de nostalgie și, de ce nu, să fii mândru de tine. Nu vreau să simți rușine și să te gândești cu groază că mai sunt cel puțin 20 de copii ale acelor fotografii răspândite undeva prin lume. Suntem pe aceeași lungime de undă, așa-i?

Hai să aflăm împreună ce trebuie să faci pentru a ne îndeplini scopul propus. Totul depinde, practic, de fotografiile pe care le selectezi chiar tu.

7 detalii la care să fii atent când îți alegi fotografiile pentru albumul de absolvire

1. Cum zâmbești

Un zâmbet fals sau forțat se observă în fotografii mai bine decât ți-ai putea imagina. Și poate că nu te deranjează prea mult în acest moment, dar o vei resimți ca pe o mică dezamăgire peste câțiva ani, când te vei privi în album. Cel mai nașpa e cazul în care îți și amintești motivul pentru care nu ai fost tocmai în apele tale.

Orientează-te spre fotografiile în care zâmbești sincer, natural. Acolo ești tu cu adevărat, e esența ta. Analizează puțin imaginile respective și vei vedea că emană bucurie. Crede-mă că asta vrei să inspire pagina ta din albumul de absolvire.

2. Ce ținută, coafură și poate machiaj porți

De obicei, ținutele, machiajele și coafurile folosite pentru fotografiile de album de clasa a 12-a sunt sofisticate, ieșite din comun. Ceea ce e destul de trist, fiindcă abia mai pot fi recunoscuți tinerii în ele. Nu proceda la fel, ci fii tu.

Ca sfat practic, îți recomand să nu porți culori foarte deschise, să nu pari palid. Încearcă eventual un mic contrast între îmbrăcămintea ta și peisaj, astfel încât să ieși cât mai tare în evidență.

3. Postura ta

Ține spatele drept, de preferat. Nu sta cocoșat, pentru că îți pierzi din prestanță. Asta ca să nu mai menționez că în acest mod vei părea considerabil mai înalt.

O postură dreaptă sugerează siguranță de sine și încredere în forțele proprii. Putem spune cu certitudine că e fix ceea ce ai nevoie în special la finalul liceului.

4. Culorile din jur

După cum am scris ceva mai sus, contrastul dintre culori poate face minuni într-o simplă fotografie. Totuși, procesul e mai complex de atât.

Fă-ți fotografii în locuri care te reprezintă. Nu pune în album imagini cu tine la birou, dacă ești o persoană dinamică de fel și îți petreci timpul în general în natură. Apusul este minunat, de exemplu. Acordă atenție și modului în care cade lumina. Tu trebuie să fii în centru și să strălucești.

5. Expresia feței

Cu toții avem expresii specifice ale feței, care ne diferențiază de restul oamenilor. Ne fac unici. Învață să le pui în valoare în fotografiile de absolvire, să rămână imortalizate pentru totdeauna.

Îți sugerez să nu te stresezi prea mult în timpul ședinței foto pe care o faci, deoarece se va vedea în rezultat. Relaxarea este cheia: în privire, dar și suflet.

6. Să te regăsești

Te vezi pe tine în fotografiile selectate pentru album? Nu mă refer numai fizic, pentru că mai mult sau mai puțin e clar că seamănă cu tine. E vorba de persoana din spatele înfățișării.

Cele mai mișto fotografii reușesc să cuprindă și un strop din personalitate. Ai grijă însă să o surprindă pe a ta, a modelului, nu a fotografului. Dacă iei în calcul selfie-uri, ce pot să zic, ai noroc din această perspectivă.

7. Ce îți exprimă

Ce imagine a ta vrei să arăți lumii? Gândește-te bine la asta înainte de a trimite fotografiile finale pentru albumul de absolvire. În funcție de răspuns, alege-le pe cele care exprimă mesajul în cauză.

Îți spun din experiență că vei avea destulă vreme pentru maturitate și seriozitate. Apreciază clipa de față și tinerețea ta. Permite-ți să radiezi libertatea de care dispui. Până la urmă, ești la cea mai frumoasă vârstă.

Acum că am stabilit aceste detalii, este momentul să alegi împreună cu colegii tăi albumele. Vestea bună este că, dacă apelați la Studio adidume, aveți posibilitatea să puneți orice fotografie vă doriți voi în albumele de absolvire, având o gamă variată de modele.

Fiecare pagină a albumului foto poate fi personalizată, iar noi facem livrări gratuite în Brașov, București, Timișoara, Iași sau orice altă parte a țării. De asemenea, nu e nevoie ca toți colegii să opteze pentru același tip de album, deoarece ne adaptăm și putem oferi atât albume foto mari cât și din acelea mici. Trebuie doar să știm numărul dorit pentru toate dimensiunile.

Katerina Monroe
Katerina Monroe

@katerinam •  More Posts by Katerina

Congratulations on the award, it's well deserved! You guys definitely know what you're doing. Looking forward to my next visit to the winery!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Politica cookie

Prin utilizarea serviciilor noastre, acceptați utilizarea modulelor cookie și tehnologiilor similare.